tisdag 10 november 2009

Älska mig...

Sambon verkar för närvarande vara för van vid att vara irriterad för att märka att jag gör framsteg idag. Vet inte hur mycket mer jag orkar kämpa när det är så. Behöver beröm och inte skäll för att ta mig framåt. Skäll förstör mer än det åstadkommer:

"Älska mig mest när jag förtjänar det minst ty då behöver jag det bäst"

Så brukar man säga och ack vad det stämmer!

5 kommentarer:

  1. har läst din blogg.. Den är väldigt bra, mycket är sant och träffar i hjärtat.. vad är det för bok du har beställt till sambon? den lät intressant :-)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :-) Jag köpte "When Someone You Love Is Bipolar: Help and Support for You and Your Partner" av Cynthia G. Last. Jag vet inte om jag har den diagnosen, men ju mer jag läser om det desto mer misstänker jag att jag har bipolär II plus inslag av generaliserad ångest och panikångest. Tänker att det säkert finns bra poänger i boken. Man kan läsa delar av den här: http://books.google.se/books?id=8RrRsAu3hyYC&dq=When+Someone+You+Love+Is+Bipolar:+Help+and+Support+for+You+and+Your+Partner&printsec=frontcover&source=bl&ots=qyQU1s7l-d&sig=LAkqAjhwFW_FcoK3rkN4ISMeWlQ&hl=sv&ei=ba75SuqaHpuPsAayrcyNCg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CAgQ6AEwAA#v=onepage&q=&f=false

    SvaraRadera
  3. ok.. en sådan skulle jag ha haft, men den finns inte på svenska kanske?

    SvaraRadera
  4. Inte vad jag har sett, tyvärr... Men det finns flera liknande böcker på engelska.

    SvaraRadera
  5. ok.. jag får läsa den och sedan återberätta för min man :-D

    SvaraRadera